facebook tracking
Avdelning

Customer Support

Connect

Teamet på Customer Support är ett av de nyaste och mindre på Enklare idag,  vilket har resulterat i en otrolig stark sammanhållning där det finns stora möjligheter att påverka både avdelningen men framförallt sin egen karriär. Med ett mindre team får alla medarbetare det fokus de behöver för att konstant utvecklas och känna sig hörda. 

Vi är Enklares spindel i nätet, där ingen dag är den andra lik! I teamet har vi olika ansvarsområden och varierande arbetsuppgifter vilket bidrar till en omväxlande vardag. De olika ansvarsområdena ger även en möjlighet för våra medarbetare att utvecklas inom de olika områdena och specialisera sig inom det man brinner för. Vi hanterar all kommunikation med en hunger och vilja att alltid hjälpa. Vi är 100% serviceminded med kunden i största fokus. 

Vi har på en bred kunskap som vi alltid strävar att utveckla för att aldrig lämna en fråga obesvarad. Vår vision är att genom kontinuerlig utbildning, ska våra medarbetare sitta på expertisen inom alla våra produkter och tjänster. 

Vår avdelning är inte bara en hjälpande hand åt våra kunder, men även åt våra anställda genom att frigöra tid från samtliga av Enklares avdelningar. Det ska effektivisera deras arbete så de kan fokusera på det dom gör bäst. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

På Enklare har vi en stark och ung företagskultur där vi fokuserar på att ha roligt på arbetsplatsen samtidigt som vi når höga resultat. Vi har en tävlingskultur där vi arbetar med scoreboards, utmärkelser och upplyft dagligen. Hos oss trivs du om du är driven, engagerad och duktig på det du gör!


Varför jobba med oss?

Kom och jobba med oss på Sveriges roligaste arbetsplats! Här träffar du vänner för livet och har möjlighet att utvecklas inom det området du trivs bäst i.

 • Gemenskap & sammanhållning

  Vi jobbar dagligen mot gemensamma mål, där vi både pushar, utmanar och stöttar varandra. För bästa möjliga resultat satsar vi stenhårt på sammanhållningen och hittar ofta på gemensamma aktiviteter tillsammans, även efter arbetstid.

 • Utbildning & utvecklingsmöjligheter

  När du börjar jobba hos oss får du en gedigen utbildning i lån- och försäkringsförmedling. Då vi är ett startup-bolag som ständigt växer har du även möjligheten att snabbt kunna utvecklas och klättra i karriärstrappan, och då pratar vi inte om år utan månader.

 • Du påverkar din egna lön

  Hard work pays off. Hos oss på Enklare har du goda möjligheter att påverka din egna lön. Det som avgör är den prestation du genomför på arbetet. Du har dock alltid en trygghet i en garantilön.

 • Dynamisk & central arbetsplats

  Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler, centralt beläget i både Stockholm och Göteborg. Du delar vardagen med ett 60-tal kollegor på kontoret där både skratt och tävlingsinstinkt sitter inrotat i väggarna!

Skeppargatan 26
114 52 Stockholm Vägbeskrivning info@enklare.se Se sida

Göteborg

Magasinsgatan 18A
411 18 Göteborg Vägbeskrivning info@enklare.se Se sida

Jobbar du redan på Enklare?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@enklare.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor