facebook tracking
Avdelning

HLRG

Connect

Vill du vara Enklares spjutspets där du får guida kund från start till mål? På vår allra nyaste avdelning HLRG (Handläggning-Rådgivning) står vi nämligen för hela processen! Allt från att hitta nya kunder till att vara den som meddelar hur mycket dem sparar.

HL-RG är den naturliga vägen att gå från vår Handläggningsavdelning, så gillar du att tävla, får energi av högt tempo - samtidigt som du vill ha en vidareutbildning inom sälj, ekonomi, banker och försäkringsförmedling? Då är vi rätt avdelning för dig!

På både vårt Stockholmskontor och Göteborgskontor är vi små, men mycket sammansvetsade team som når våra mål TILLSAMMANS. För oss är det en självklarhet med ett personligt bemötande där vi lägger stor omsorg på varje samtal för att nå bästa möjliga lösningar för våra kunder.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

På Enklare har vi en stark och ung företagskultur där vi fokuserar på att ha roligt på arbetsplatsen samtidigt som vi når höga resultat. Vi har en tävlingskultur där vi arbetar med scoreboards, utmärkelser och upplyft dagligen. Hos oss trivs du om du är driven, engagerad och duktig på det du gör!


Varför jobba med oss?

Kom och jobba med oss på Sveriges roligaste arbetsplats! Här träffar du vänner för livet och har möjlighet att utvecklas inom det området du trivs bäst i.

 • Gemenskap & sammanhållning

  Vi jobbar dagligen mot gemensamma mål, där vi både pushar, utmanar och stöttar varandra. För bästa möjliga resultat satsar vi stenhårt på sammanhållningen och hittar ofta på gemensamma aktiviteter tillsammans, även efter arbetstid.

 • Utbildning & utvecklingsmöjligheter

  När du börjar jobba hos oss får du en gedigen utbildning i lån- och försäkringsförmedling. Då vi är ett startup-bolag som ständigt växer har du även möjligheten att snabbt kunna utvecklas och klättra i karriärstrappan, och då pratar vi inte om år utan månader.

 • Du påverkar din egna lön

  Hard work pays off. Hos oss på Enklare har du goda möjligheter att påverka din egna lön. Det som avgör är den prestation du genomför på arbetet. Du har dock alltid en trygghet i en garantilön.

 • Dynamisk & central arbetsplats

  Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler, centralt beläget i både Stockholm och Göteborg. Du delar vardagen med ett 60-tal kollegor på kontoret där både skratt och tävlingsinstinkt sitter inrotat i väggarna!

Skeppargatan 26
114 52 Stockholm Vägbeskrivning info@enklare.se Se sida

Göteborg

Magasinsgatan 18A
411 18 Göteborg Vägbeskrivning info@enklare.se Se sida

Jobbar du redan på Enklare?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@enklare.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor