facebook tracking
Avdelning

HR & rekrytering

Connect

Vi är alltid på jakt efter kompetenta kandidater som kan bidra till företagets expansion!

Vi har ett gott samarbete sinsemellan där vi hjälper och inspirerar varandra med nya metoder och arbetssätt varje dag. Största delen av vårt arbete är rekrytering, som vi arbetar med löpande för att fylla våra avdelningar med de bästa säljarna i branschen.

Något vi också lägger ner mycket tid på är trivselanalys och uppföljningar för att ständigt kunna utveckla det vi redan är bra på och göra förbättringar där vi inte är riktigt lika vassa.

Det är vårt ansvar att våra medarbetare trivs på arbetsplatsen och har det som behövs för att göra ett bra jobb. När vi inte jobbar ser vi därför till att hitta på roliga saker tillsammans i form av teambuilding, aktiviteter och AW:s.

Att arbeta med HR och rekrytering här är oerhört roligt, utmanande och varierande. Ingen dag är den andra lik och det trivs vi bra med!

Arbetsplats och kultur

På Enklare har vi en stark och ung företagskultur där vi fokuserar på att ha roligt på arbetsplatsen samtidigt som vi når höga resultat. Vi har en tävlingskultur där vi arbetar med scoreboards, utmärkelser och upplyft dagligen. Hos oss trivs du om du är driven, engagerad och duktig på det du gör!


Jobbar du redan på Enklare?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@enklare.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor