facebook tracking
Avdelning

Lånehandläggning

Connect

 

På vår Handläggningsavdelning kommer du uppleva full fart varje dag. Vi arbetar dedikerat mot våra mål, såväl gemensamma som individuella, och skapar en dynamisk arbetsmiljö där vi levererar professionalitet i våra samtal med potentiella kunder. Som team strävar vi efter att hela tiden vara bättre än vår tidigare prestation och hjälper varandra för att utvecklas och pusha oss till högre nivåer. 

 

Är du en målmedveten och driven lagspelare kommer du utvecklas enormt på både ett professionellt och personligt plan som en del av vårt team. För att ytterligare boosta din utveckling får du kontinuerlig coachning, motiverande karriärmöjligheter samt tävlingar varje dag.

Här ringer vi det första samtalet till kund för att erbjuda en kostnadsfri lånejämförelse tillsammans med våra samarbetsbanker. Genom att jämföra flera bankers villkor mot varandra, och hitta det bästa för varje kund hjälper vi människor att spara tusentals kronor varje dag!

Är du inte bekant med lån- och försäkringsförmedling? Du kan vara lugn, hos oss får du alltid en gedigen utbildning innan du börjar jobba.

Arbetsplats och kultur

På Enklare har vi en stark och ung företagskultur där vi fokuserar på att ha roligt på arbetsplatsen samtidigt som vi når höga resultat. Vi har en tävlingskultur där vi arbetar med scoreboards, utmärkelser och upplyft dagligen. Hos oss trivs du om du är driven, engagerad och duktig på det du gör!


Varför jobba med oss?

Kom och jobba med oss på Sveriges roligaste arbetsplats! Här träffar du vänner för livet och har möjlighet att utvecklas inom det området du trivs bäst i.

 • Gemenskap & sammanhållning

  Vi jobbar dagligen mot gemensamma mål, där vi både pushar, utmanar och stöttar varandra. För bästa möjliga resultat satsar vi stenhårt på sammanhållningen och hittar ofta på gemensamma aktiviteter tillsammans, även efter arbetstid.

 • Utbildning & utvecklingsmöjligheter

  När du börjar jobba hos oss får du en gedigen utbildning i lån- och försäkringsförmedling. Då vi är ett startup-bolag som ständigt växer har du även möjligheten att snabbt kunna utvecklas och klättra i karriärstrappan, och då pratar vi inte om år utan månader.

 • Du påverkar din egna lön

  Hard work pays off. Hos oss på Enklare har du goda möjligheter att påverka din egna lön. Det som avgör är den prestation du genomför på arbetet. Du har dock alltid en trygghet i en garantilön.

 • Dynamisk & central arbetsplats

  Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler, centralt beläget i både Stockholm och Göteborg. Du delar vardagen med ett 60-tal kollegor på kontoret där både skratt och tävlingsinstinkt sitter inrotat i väggarna!

Skeppargatan 26
114 52 Stockholm Vägbeskrivning info@enklare.se Se sida

Göteborg

Magasinsgatan 18A
411 18 Göteborg Vägbeskrivning info@enklare.se Se sida

Jobbar du redan på Enklare?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@enklare.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor