facebook tracking
Avdelning

Rådgivning

Connect

Som Rådgivare tar man ett stort kliv in i finansbranschen och får fördelen att jobba med en av Sveriges mest tacksamma tjänst, där vi erbjuder den snabbaste vägen till marknadens bästa villkor för privatekonomi. Känslan att göra en förbättring för en kund är lika ovärderlig som att varje dag gå till jobbet och träffa sina kollegor. 

Tillsammans gör vi en förändring och som rådgivare på Enklare kan man känna sig otroligt stolt. Företagets ersättningsmodell är unik där du som Rådgivare har en prestationsbaserad ersättning baserat på hur många kunder du kan hjälpa att förbättra sin ekonomi, vilket även får dig att känna stolthet i vad du gör varje dag. 

Vill du öppna upp dina möjligheter att utveckla dig inom sälj och finansiella lösningar i en av Sveriges snabbast växande branscher är rådgivning på Enklare jobbet som tar dig dit. Relationen mellan chef och anställd är varm och öppen med ett stort fokus, att maximera varandras potential och förmåga att hela tiden utvecklas och bli bättre. 

En vanlig dag på jobbet behöver man ta fram egenskaper som innefattar att man är lösningsorienterad, driven, målmedveten samt vara en riktig lagspelare. Vi har gemensamma mål och priser som fyra gånger om året tar teamet utomlands, under 2019 har vi varit i Prag, Amsterdam, Köpenhamn och Barcelona. Professionalitet, ärlighet, utveckling och gemenskap är våra värdeord som sitter djupt inpräntat i vår unga företagskultur.

Arbetsplats och kultur

På Enklare har vi en stark och ung företagskultur där vi fokuserar på att ha roligt på arbetsplatsen samtidigt som vi når höga resultat. Vi har en tävlingskultur där vi arbetar med scoreboards, utmärkelser och upplyft dagligen. Hos oss trivs du om du är driven, engagerad och duktig på det du gör!


Varför jobba med oss?

Kom och jobba med oss på Sveriges roligaste arbetsplats! Här träffar du vänner för livet och har möjlighet att utvecklas inom det området du trivs bäst i.

 • Gemenskap & sammanhållning

  Vi jobbar dagligen mot gemensamma mål, där vi både pushar, utmanar och stöttar varandra. För bästa möjliga resultat satsar vi stenhårt på sammanhållningen och hittar ofta på gemensamma aktiviteter tillsammans, även efter arbetstid.

 • Utbildning & utvecklingsmöjligheter

  När du börjar jobba hos oss får du en gedigen utbildning i lån- och försäkringsförmedling. Då vi är ett startup-bolag som ständigt växer har du även möjligheten att snabbt kunna utvecklas och klättra i karriärstrappan, och då pratar vi inte om år utan månader.

 • Du påverkar din egna lön

  Hard work pays off. Hos oss på Enklare har du goda möjligheter att påverka din egna lön. Det som avgör är den prestation du genomför på arbetet. Du har dock alltid en trygghet i en garantilön.

 • Dynamisk & central arbetsplats

  Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler, centralt beläget i både Stockholm och Göteborg. Du delar vardagen med ett 60-tal kollegor på kontoret där både skratt och tävlingsinstinkt sitter inrotat i väggarna!

Skeppargatan 26
114 52 Stockholm Vägbeskrivning info@enklare.se Se sida

Göteborg

Magasinsgatan 18A
411 18 Göteborg Vägbeskrivning info@enklare.se Se sida

Jobbar du redan på Enklare?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@enklare.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor